YENİ
UNUTTUM?

103 Kişi Sohbet Ediyor

DuaMSıN

İlla birini seveceksen dışını değil içini seveceksin... Gördüğünü herkes sever ama sen göremediklerini seveceksin...

DuaMSıN

Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: "Acımadı ki !"

»`.SánáLKáhyáx!

Yazılanı Yaşamaya Devam..!

ESİNTİ

YENİ MOBİL PANELİMİZ HERKEZE HAYIRLI OLSUN...

»`.SánáLKáhyáx!

Yanlış Yapan Pişman Olcağı Gunu Beklesin..!

Fatih_58_DK

Fatih Yilmaz Biz cocukken yollar Bozuktu musluklar Bozuktu ziller Bozuktu Paralar Bozuktu ama insanlar Saglamdi

Su_Damlası

Sen benim en güzel Dualarımın Karşılığısın...

KaLBi_ÖZeL

Bazı yolların dönüşü bazı yalnışların ÖZRÜ bazı insanların da ANLAMI yoktur.

capo58

Kimle gezdıgıne, kimle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin çünkü; bülbül güle, karga çöplüge götür.

capo58

Oysa defalarca sormuşlardı, büyüyünce ne olacaksın diye; “MUTLU” diyemedik. Çünkü çocuktuk; akıl edemedik.

capo58

Sana bir sözüm var seni sen olduğun için değil sende kendimi bulduğum için sevdim sakın aşkından söz etme bana inan yaşadığım aşkın en masum ve mağdur olanı sensin

capo58

Ucuz bir sevginin kurbanı olmuşum, geç fark ettim fark ettiğimde kalbimi vermiştim sana insafsız! şimdi acılar içinde bıraktın beni yapayalnız Vicdansız!

SEN SÖZLERİNLE BEN İSE YÜREGİMLE SEVERİM

KaRTaLiÇe

Arkamdan Konuşan İnsanlar, Konuşmaya Devam Edin.Küçük İnsanlar Konuşur, Büyük İnsanlar Konuşulur.

KaRTaLiÇe

Benim Hakkımda Ne Söylediklerini Bana Yetiştirme..! Senin Yanında Bunu Söylerken Neden Rahatlar..! Bundan Haber Ver..

ESİNTİ

BENİM KIYAMADIM DEĞİL BANA KIYAMAYANLAR DEĞERLİ ARTIK BENDE...

ESİNTİ

Sеn bеnim; bugünümе şükür vе yаrınımа ԁuа еԁişim, аzlа yеtinişim, çoğа göz ԁikmеyişimsin.

FoRzA

herşey göründüğü gibi olsaydı eline aldığın deniz suyu mavi olurdu

KaLBi_ÖZeL

sana sadece sen olduğun için değer veren her nr kadaruzaklarda olsada yüreginin sesini yüreginde hissedendir

ESİNTİ

BENİ SATANI BEN BEDAVAYA VERİMM...

YENİ PANELİMİZ HAYIRLI OLSUN

keklik

hakan.xX

●ÖzGûn Mûzik● Odasına Giriş Yaptı.

hakan.xX

~`Gökbörü`~

ThE_SaNaL_KeZzAp

♥KaRTaLiÇe ♥ Odasına Giriş Yaptı.

ThE_SaNaL_KeZzAp

M i s a f i R ` x

≈ İSLAM≈ Odasına Giriş Yaptı.

M i s a f i R ` x

xXx-ReiS-xXx

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Önemli Açıklamalar

AK Parti MKYK toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, Ayasofya'nın ibadete açılmasından sonra UNESCO tarafından kültürel miras olarak kalıp kalmıyacağını ile ilgili olarak, ''Bu şekilde ibadet mekanı olarak açık olup, kültürel miras içinde olan yerler vardır. UNESCO'dakiler bilsinler; Ayasfoya'nın tüm özellikleri korunacaktır'' dedi.

Son dakika haberi...AK Parti Sözcüsü Ömer çelik, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti Merkez Karar Ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam ederken parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

MKYK toplantısında iç ve dış politika konuları görüştüklerini söyleyen Çelik, Ayasofya Camisi'nin yeniden açılmasıyla ilgili de kapsamlı bir değerlendirme yaptıklarını belirtti.

Terörle mücadelede şehit düşenlere Allah'tan rahmet dileyen ve MKYK toplantısı sürecinde Artvin'deki gelişmeleri de takip ettiklerini aktaran Çelik, Artvin'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

''AZERBAYCAN'IN YANINDA TÜRKİYE VARDIR''

Ermenistan tarafından Azerbaycan'a gerçekleştirilen saldırganlığın da gündemlerinde olduğunu belirten Çelik, ''Ermenistan ayağını denk alsın, bu şekilde saldırganlık hiç bir şekilde kabul edilemez, haddini bilmesi lazım.Azerbaycan'ın yanında Türkiye vardır. Türkiye herzaman her şart altında Azerbaycanlı kardeşlerinin yanında olacaktır. Ermenistan saldırganlığı cüretkar bir saldırganlık olarak hiçbir hukuk tanımadan bir kere daha yeni bir aşamaya geçmiş olsun. Ermenistan'ı bu tip saldırganlıktan uzak durmaya çağrıyoruz. Türkiye'nin Azerbaycan'ın herzaman yanında olduğunu bir kere daha ifade ediyoruz. '' diye konuştu.

Yazar : 1103
13 Tem Ptesi 23:43